Briljant Groen 1 brengt cup naar Peize

Briljant Groen 1 brengt cup naar Peize

 

groen 1 kampioenOp 31 mei was het dan zover, de kampioenswedstrijd tegen het altijd verrassend sterke Norg. Trainer Winand had Groen 1 al een paar maand bespioneerd en ook Joost elke keer verslag laten uitbrengen, zodat Norg optimaal voorbereid op de baan stond. Ze wisten van alle spelers hun zwakke en sterke punten.

 

Zo wisten ze dat Abel over een fenomenale techniek beschikt en dat Willem een virtuoze nettijger is. Van Menno was bekend dat hij op onverwachtse momenten geweldig met de forehand kan uithalen. En Ivar heeft zo’n geweldige mentaliteit op de baan, al sta je voor je wint er nooit van. Ten slotte wisten ze van Nout dat hij heel aanvallend speelt.

En wat was dan het antwoord van Norg???

 

We moeten toegeven, de spelers van Norg hebben hun best gedaan. Maar dat was, helaas voor hun, niet genoeg. Norg werd op alle fronten overklast door de spelers van Peize. Alle singles gingen moeiteloos naar Peize. En een 4-2 overwinning was al voldoende voor het kampioenschap. Maar de mannen van Peize zijn trots en het zijn winners. Dus ook in de dubbels gingen ze er vol voor. Prachtige wedstrijden met plezier, mooi spel en sportiviteit.

 

 

Bedankt Groen 1 voor een mooi seizoen met een terechte KAMPIOEN

Mutatie datum / tijd :
07-04-2019/08:00 uur

De  banen zijn open.

 

 

Baan preparatie 2018

20190320081446

20190320081433

Yspeert 2019

Yspeert