Clubkampioenschappen TVPeize 2021

28 september 2021

Na een jaar bijna zonder wedstrijden, toernooien, competities en ook geen clubkampioenschappen, konden we dit jaar gelukkig weer tegen elkaar strijden bij de TV Peize Clubkampioenschappen!  

Er deden 59 deelnemers mee die streden in 8 verschillende disciplines om het hoogst haalbare binnen onze vereniging te halen: jouw naam op het kampioenenbord in onze kantine...  

Vanaf maandag 6 september werd er bij heerlijke zomerse omstandigheden gespeeld. Altijd sportief en gezellig, werden er vele fraaie punten gescoord. Dit bleef de rest van de week ook zo behouden, echter totdat de vrijdagavond aanbrak. Al het regen was blijkbaar gespaard voor deze avond en dit had als resultaat dat het schema toen letterlijk en figuurlijk 'in het water' viel. Gelukkig konden veel partijen naar de laatste wedstrijddag worden verplaatst, maar helaas niet alle. Zo is er vorige week nog een laatste finale gespeeld. Dit alles heeft uiteindelijk geleid tot de volgende lijst met kampioenen:  

HE-A Ruud Dorenbos (alle 3 potten gewonnen).

HE-C Paul Splinter (ook allle 3 potten gewonnen, alleen Jelle Kooistra wist 4 games van Paul te pakken).

DE-C Gerdien Conradi

DD-A Annette Bosma & Leonie Vos

DD-C Annemarijn Komdeur en Eline Moes

HD-A Erik Noordik & Cambell Parsons

HD-B Roland Boekholt & Paul Bossina

HD-C Douwe Top & Peter Wollinga (alles gewonnen, geen setverlies)  

Alle deelnemers bedankt voor jullie deelname.   

Tot slot wil ik ook de volgende leden nog bedanken voor het assisteren bij de organisatie van het toernooi: Barbara Huijgen, Pieter Biezenaar, Roland Boekholt, Paul Bossina, Gerard Luursema en Peter de Boer.  

Volgend jaar allemaal weer een nieuwe kans, tot dan!  

Hartelijke groet,

René van der Wal 

Nieuwscategorieën