Sneak preview nieuwe website TV Peize

29 januari 2021


Sneak preview nieuwe website TV Peize

 

De afgelopen tijd kregen we steeds vaker signalen dat onze website niet meer van deze tijd is. De informatie was niet altijd goed terug te vinden en bovendien in sommige gevallen verouderd. Voldoende reden om de boel eens grondig aan te pakken. Een werkgroep bestaande uit Jaap Koster, Robert Fledderus, Leonie Vos, Djimmer vd Weerd en ondergetekende zijn hier in december en januari mee aan de slag gegaan. Voor de vernieuwde website maken we gebruik van een standaard module die de KNLTB biedt. Deze heeft als voordeel dat we geen diepgaande technische kennis in huis hoeven te hebben en bovendien profiteren we van de doorontwikkeling door de KNLTB.

Belangrijkste wijzigingen op de nieuwe website:

  • Alle informatie is geactualiseerd en herschreven
  • Je kunt op de website zien wat de bezetting van de banen is en bovendien via “Reserveer je baan” ook een baan reserveren
  • Nieuwsberichten die op de website worden gepubliceerd, worden ook automatisch naar je KNLTB ClubApp gestuurd. Je wordt op die manier actief op de hoogte gehouden van belangrijke nieuwtjes. Gebruik je de ClubApp nog niet op je smartphone dan het advies om dit vooral wel te doen. Je ontvangt dan niet alleen de nieuwsberichten, maar kunt ook een baan reserveren.
  • Een overzicht van alle bestuursleden en commissies met contactgegevens
  • Een overzicht van alle competitieteams en de standen
  • Een overzicht van al sponsoren die ons een warm hart toedragen
  • Nieuwe leden kunnen zich via de website aanmelden en direct alle vereiste gegevens aanleveren
  • Alle reglementen en instructies zijn nu als PDF-bestand te downloaden

Op woensdag 3 februari gaan we de oude website vervangen door de nieuwe en is deze gedurende een aantal uren niet bereikbaar. We gaan er vanuit dat de nieuwe website uiterlijk 4 februari live is.

 

Groet en alvast veel plezier namens de werkgroep,

Douwe Top

 

Nieuwscategorieën