Kantine

TV Peize wil naast een sportieve vereniging vooral ook een gezellige plek zijn. We nodigen je daarom van harte uit om gebruik te maken van onze kantine en terras. De verantwoordelijkheid voor het beheer van de kantine ligt bij de Kantinecommissie. Voor de dagelijkse bemensing van de kantine doen we een beroep op onze leden. Alle leden van 18 tot 70 jaar worden geacht kantinediensten te vervullen. Op deze manier vergroten we niet alleen de betrokkenheid bij de vereniging, maar kunnen we ook de contributie laag houden.

Openingstijden kantine

Periode Openingstijden
1 april t/m 31 oktober
(zomervakantie 5-6 weken gesloten)
Maandag t/m Vrijdag van 19 tot 23 uur
Zaterdag en Zondag op competitiedagen van 8.30 tot 20.30 respectievelijk 23 uur
Zaterdag en Zondag op overige dagen van van 10 tot 18 uur

 

Gebruik kantine

alleen pinnen

Je kunt bij ons alleen cashless betalen. Iedereen kan met een pinpas betalen. 

We schenken geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. We zien er ook op toe dat er geen sprake is van overmatig gebruik van alcohol.

Alle vrijwilligers die alcohol schenken dienen de instructie Verantwoord Alcohol Schenken te hebben gevolgd.

Op het gehele park en in de kantine geldt een rookverbod.

 

Ruilen kantinediensten

Stappen om te ruilen:

  • Kijk in de KNLTB ClubApp onder Club -> Diensten welke diensten allemaal ingepland staan en zoek een dienst die je wilt ruilen
  • Als je op de betreffende persoon klikt zie je de contactgegevens
  • Nadat je geruild hebt informeer [email protected] zodat zij het rooster aan kunnen passen en de herinneringsmailtjes naar de juiste persoon gaan
  • Mocht je je kantinedienst toch niet kunnen vervullen en ook niet kunnen ruilen, dan kun je een beroep doen op de invalpoule. Het inhuren van iemand van de invalpoule kost € 30,-. Dat bedrag moet je zelf aan de invaller betalen! Je kunt onderstaande invallers bellen. Meldt een eventuele ruiling of invaller altijd bij [email protected]. Hieronder de namen van de invalpoule
Roelie van Delden 06 2345 9426
Peter de Boer 06 1285 4494
Jacqueline Dijksterhuis 06 1515 1596
Bram Fledderus 06 2272 5684
Armin Zwerver 06 5733 5793

 

Vind je het leuk om achter de bar te staat of wil je zo nu en dan wat bijverdienen, meld je dan aan voor de invalpoule via [email protected]

 

Inschrijven kantinediensten

Alle leden van 18 tot 70 jaar ontvangen in maart een uitnodiging om zich in te schrijven voor de verplichte kantinediensten van het nieuwe seizoen. Schrijf je je niet in, dan wordt je ingedeeld door de kantinecommissie. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om je kantinediensten af te kopen voor € 40,- per dienst. Van dit laatste zijn we geen voorstander omdat we van mening zijn dat we samen verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen van de vereniging.

Instructie Verantwoord Alcohol Schenken

Vanuit de overheid zijn alle vrijwilligers die alcohol schenken verplicht de instructie Verantwoord Alcohol Schenken te hebben gevolgd. 
De NOC*NSF heeft hiervoor een korte e-learning ontwikkeld. Het is een snelle, toegankelijke en leuke manier om ervoor te zorgen dat je weet hoe te handelen bij het schenken van alcohol. Dit is te volgen via https://nocnsf.nl/wat-doet-nocnsf/sport-en-maatschappij/gezonde-sportomgeving/e-learning-verantwoord-alcohol-schenken. Je ontvangt een certificaat als bewijs, wat je door kan sturen naar [email protected] voorafgaand aan je kantinedienst.

Uitvoeren kantinediensten

Je krijgt voorafgaand aan je kantinedienst twee keer een herinneringsmail (10 dagen en 1 dag voor je dienst). Zorg er daarom voor dat je emailadres bekend is bij de ledenadministratie. In deze herinneringsmail wordt ook vermeld op welk adres je na je dienst de sleutel van de kantine moet afleveren. Ga hier zorgvuldig mee om! Daarnaast staat er soms een extra instructie in de mail, zoals het bij de weg zetten van de blauwe vuilnisbak.

In de KNLTB ClubApp kun je onder het menu Club en vervolgens Diensten kijken wie er ingeroosterd staat voor een dienst. Zoek je de contactgegevens van deze persoon, kijk dan in de ClubApp onder Maatjes en zoek vervolgens de betreffende persoon. Je vindt hier het emailadres en telefoonnummer.

We hebben een instructiefilmpje met bekende acteurs uit het dorp die je op weg helpen. Daarnaast staat er in de kantine een map "Kantinediensten" waarin je instructies vindt die onderaan deze pagina staan:

 

Problemen en vragen

  1. Heb je vragen over het kantinerooster, neem dan contact op met [email protected]
  2. Heb je vragen over de kantinedienst, neem dan contact op met de Achterwacht. Het rooster van de Achterwacht vind je op de glazen wand naast de koelkast en hieronder.

Meer informatie