Overige competities

Naast de officiële KNLTB-competitie kun je ook deelnemen aan andere competities. Dat kunnen zowel competities zijn binnen onze vereniging, als tussen enkele verenigingen in de buurt.

Laddercompetitie Peize

De Laddercompetitie is voor iedereen die het leuk vindt om ook eens andere leden van TV Peize op de baan te ontmoeten. Heb je zin om om een paar leuke wedstrijden te spelen, schrijf je dan in voor één of meerdere van de laddercompetities (Enkel / DD / HD / GD).
  

TV Peize gaat met haar tijd mee en maakt voor de laddercompetities ook gebruik van de KNLTB ClubApp. Wil je meedoen, zorg er dan voor dat je deze op je telefoon installeert of maak gebruik van de knop "MijnClub" op de website. In de Handleiding ClubApp - Laddercompetitie wordt uitgelegd hoe je je in kunt schrijven en de online laddercompetitie werkt.  

Hoe werkt het:     

 • Inschrijven, uitslagen en standen via KNLTB Clubapp of via "MijnClub";
 • Laddercompetitie Enkel: heren en dames tegen elkaar!;
 • Laddercompetitie Dubbel: Dames / Heren / Gemengd;
 • Looptijd: mei t/m oktober;
 • Rangschikking altijd zichtbaar en up-to-date;
 • Uitnodigen: 5 treden hoger of lager op de ladder;
 • Binnen 7 dagen na aangaan uitdaging moet de wedstrijd gespeeld worden;
 • Type wedstrijd mag je onderling bepalen: tijd, games of sets (als er maar een winnaar is). De winnaar ontvangt één punt > hoe meer punten hoe hoger je op de ladder komt;
 • Geen minimum of maximum aantal wedstrijden: het gaat er om dat je laagdrempelig leuke potjes kunt spelen

Het succes van een laddercompetitie staat of valt met het actief en tijdig reageren op ontvangen uitdagingen. Laten we er met z'n allen een succes van maken.

Voor meer informatie kun je mailen naar [email protected]

VUT Masters Peize

De VUT (vrijwillige uitdiensttreding, een jaloersmakende vervroegd-pensioenregeling tot 2006) is een voor velen langzamerhand uitgestorven begrip. De VUT-masters houden echter de naam van deze regeling in ere, stiekem gniffelend over de huidige werknemers voor wie een verhoging van de pensioenleeftijd gaat gelden. Behalve gniffelen, tennissen zij wekelijks in twee ploegen. Op maandag van 10 tot 12 uur en vrijdag van 9 tot 12 uur. Wanneer je hieraan mee wilt doen, kun je op die ochtenden naar de baan komen.

Voor meer informatie kun je terecht bij Menno Pedersen

Ladies Masters Peize

De ladies van TV Peize tennissen wekelijks op maandag van 9.30 tot 11 uur. Wanneer je hieraan mee wilt doen, kun je op die ochtend naar de baan komen.

Voor meer informatie kun je terecht bij <<contactgegevens>>

Voorjaars en wintercompetitie Noordenveld

In het voorjaar en de winter wordt er een recreatieve HD-competitie gespeeld. Deze competitie is opgezet door een aantal verenigingen in de omgeving van Peize. Naast tennis neemt de gezelligheid hier een belangrijke plaats in.

 • De voorjaarscompetitie wordt van april t/m juni op maandagavonden gespeeld, met een slotavond bij REO in Roden.
 • De wintercompetitie wordt van oktober t/m maart op zaterdagmiddagen gespeeld in de tennishal van REO.

Voor meer informatie over deelname en kosten kun je terecht bij Albert Kooi, 06 5188 3226.