Lessen

Wanneer je begint met de tennissport wordt het pas echt leuk als je de basistechnieken en tactieken goed aangeleerd krijgt. Ook de juiste telling (inclusief tie-break) is belangrijk. Dit en nog veel meer leer je tijdens de tennisles. De lessen worden uiteraard op onze eigen banen in Peize gegeven, zowel in de zomer, als in de winter. Voor de lessen in de winter geldt het voorbehoud dat dit afhankelijk is van de weersomstandigheden en beschikbaarheid van de banen.

Lessen voor senioren

Lessen voor senioren worden gegeven door Tennisschool Noordenveld (TSN). Deze tennisschool werkt samen met andere tennisverenigingen in de gemeente Noordenveld. Ze hebben een team van deskundige en enthousiaste trainers. Je kunt zelf kiezen met hoeveel mensen en op welke avond je wilt tennissen. De kosten voor voor de lessen van senioren worden door TSN in rekening gebracht.

Meer informatie en tarieven vind je op https://www.tennisschoolnoordenveld.nl.
Seniorleden kunnen zich voor tennislid aanmelden via https://www.tennisschoolnoordenveld.nl/inschrijven-tv-peize/.

Lessen voor jeugd

Ook de training voor de jeugd wordt gegeven in samenwerking met Tennisschool Noordenveld. Joost Lahr is de jeugdtrainer van onze vereniging, zo af en toe wordt hij bijgestaan door Krijn Reinigert. Alle lessen worden buiten aangeboden, op de banen van de TV Peize. In de winter wordt voor Blauw en Rood ook gebruik gemaakt van de sporthal in Peize en Roden.

Snuffelen
Ben je nieuwsgierig en wil je een keer proberen of tennissen iets voor je is, dan kan je kosteloos een aantal malen meedoen. Neem hiervoor contact op met de Jeugdcommissie of vraag één van de trainers wanneer zij op het park aan het trainen zijn.

Pakket Basis
In dit pakket zijn geen lessen inbegrepen.

Pakket All-in
In dit pakket heb je een all-in lidmaatschap, waarbij de lessen in de zomer en/of winter zijn inbegrepen. Je traint één keer in de week.

Pakket Extra
Dit pakket is een aanvulling op het pakket Standaard. Het omvat extra lessen samen met jeugdspelers van andere clubs. Deze lessen zijn in Roden en worden door de tennisschool georganiseerd. In de zomer les je buiten en in de winter in de sporthal. Aan het pakket Extra zijn extra kosten verbonden.