KNLTB competities

TV Peize neemt jaarlijks met een groot aantal teams deel aan de officiele KNLTB competitie.

 

Kia Tenniskids-competitie voor jeugd t/m 12 jaar (KNLTB)

De Kia Tenniskids competitie is een onderdeel van het Tenniskids-programma van de KNLTB. Deze competitie is voor kinderen die in de groepen Rood, Oranje of Groen spelen. De speeldagen zijn op zondagochtend in april, mei en juni.

Voor deelname aan deze competitie kun je mailen naar [email protected].

Junioren-competitie voor jeugd van 11 t/m 17 jaar (KNLTB)

Ben je tussen de 11 en 17 jaar, dan kan je meedoen aan de juniorencompetitie van de KNLTB. Samen met jouw team, bestaande uit meisjes, jongens of gemengd, ga je tijdens de competitie de strijd aan met teams van andere verenigingen. De teamindeling wordt gemaakt in overleg met de trainer. De speeldagen zijn op zondagmiddag in april, mei en juni.

Voor deelname aan deze competitie kun je mailen naar [email protected].

Senioren-competitie (KNLTB)

Ieder jaar spelen dames-, heren- en gemengde teams mee in KNLTB-competities. Dat zijn zowel competities in het voorjaar (april-juni), als het najaar (september-november). Voor onze vereniging kan je deelnemen aan één van de competities op de vrijdagavond, zaterdag en zondagmiddag. Het maximaal aantal teams is afhankelijk van de totale opgave van jeugd en senioren.

Een competitiepoule bestaat uit 6 tot 8 teams en wordt door de KNLTB ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Een team treft elkaar één keer. Je speelt een aantal keer thuis en een aantal keer ga je bij een andere vereniging op bezoek. Thuis beschik je over 2 banen per speelronde. De winnaar van de poule promoveert naar een hogere klasse en de laatste (twee) degraderen naar een lagere klasse, mits dit mogelijk is.

De indeling van de competitieteams wordt bepaald door de Seniorencommissie. Er is binnen onze vereniging veel belangstelling om aan competities deel te nemen. De commissie kan daarom niet altijd elke wens honoreren, maar streeft daar wel naar. Wanneer je eventueel niet in een team kan worden geplaatst, zou je eerst op een invallerslijst kunnen komen. Dan speel je mee in competitieteams wanneer daar een vaste speler is verhinderd. Zo vergroot je ook de kans op een vaste plaats in een team.

Voor deelname aan een competitie kun je mailen naar [email protected]

Deelname aan deze competitie kost € 110,- per team. Deze kosten worden via de aanvoerder van een team geïnd.